ITRA MemberUTMB 2020 Olympus PathTrekking HellasLA TRAVEL

4ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Σαμαριά - Samaria Run 2013! - Ανακοινώσεις 2013
english greek
Αρχική arrow Νέα arrow Ανακοινώσεις 2013 arrow 4ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος "Σαμαριά" - Samaria Run 2013!

4ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος "Σαμαριά" - Samaria Run 2013!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον 4ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος ‘Σαμαριά’ (Samaria Run), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2013. Ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων με το Φαράγγι της Σαμαριάς, ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός, με μεγάλη καθημερινή επισκεψημότητα, θα φιλοξενήσει πάλι την διοργάνωση αυτή. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο αγώνας είναι 17,6 km, και είναι Μαχί Ομαλού (Εκκίνηση) – Ξυλόσκαλο – Νερούτσικο – Άγιος Νικόλαος – Καλυβάκι – Ποτιστήρια – Ποριά – Καταφύγιο Καλλέργη – Ξυλόσκαλο Ομαλού, όπου θα γίνει ο τερματισμός. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στην διαδρομή αυτή σε δρόμο και στα αντίστοιχα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού.

Οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του αγώνα βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλοί αθλητές, αλλά και απλοί πεζοπόροι, που θέλουν να τρέξουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους, στα όμορφα δασωμένα μονοπάτια των Λευκών Ορέων. Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου http://www.eoshanion.gr έχουν αναρτηθεί η αναλυτική περιγραφή, οι κανόνες, τα έντυπα για τη δήλωση συμμετοχής και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον 4ο Αγώνα ορεινού τρεξίματος ‘Σαμαριά’.

Οι εθελοντές-μέλη του Συλλόγου που θα προσφέρουν υπηρεσίες, όπως κάθε χρόνο, στα προκαθορισμένα σημεία ελέγχου του Αγώνα, είναι έτοιμοι και έχουν πάρει τις πρώτες οδηγίες, για την ομαλή διεξαγωγή του. Επίσης οι εθελοντές Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Χανίων του Ε.Ε.Σταυρού θα βοηθήσουν, με την εμπειρία τους σε τέτοιες διοργανώσεις.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πλατανιά – Κ.Ε.ΔΗ.Π., η Διεύθυνση Δασών Χανίων και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Ο μεγάλος χορηγός και της φετινής διοργάνωσης είναι η επιχείρηση 'KARISTIANIS - Outdoor Apparel & Footwear Co.' με τις εταιρείες THE NORTH FACE, TEVA, SALOMON, NEW BALANCE και COLUMBIA τις οποίες αντιπροσωπεύει. Επίσης η ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε. προσφέρει νερό σε μικρά μπουκάλια, απαραίτητα για τους σταθμούς ανεφοδιασμού του αγώνα, ενώ οι εταιρείες Κρετεμπορική – Γιαννενάκης Α.Ε. και Γεράνι Αναψυκτικά Α.Ε. θα βοηθήσουν στην τροφοδοσία για την μικρή γιορτή, κατά τη διάρκεια της απονομής των κυπέλλων στους νικητές. Η Τηλεόραση Κύδων και το ραδιόφωνο d-CODE 96,2 Fm-Stereo είναι οι χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης. Τα ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου Α.Ε. θα μεταφέρουν με λεωφορεία τους, τους συμμετέχοντες στο οροπέδιο Ομαλού και η Κλινική ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε.-Θεραπευτήριο IASIS θα διαθέσει ένα από τα ασθενοφόρα της, το οποίο θα σταθμεύει στο οροπέδιο Ομαλού καθ’ όλη τη χρονική διάρκεια της διοργάνωσης, για ενδεχόμενη αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού.

Οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών, που έχουν προκηρυχτεί προγραμματίζεται να γίνουν στις 13:00 μετά το μεσημέρι της Κυριακής στο Ξυλόσκαλο Ομαλού.

Ο Σύλλογος υπενθυμίζει ότι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 το βράδυ στις 10:30 μ.μ. και ότι την ημέρα διεξαγωγής και την προηγούμενη του αγώνα δεν θα γίνει δεκτή καμιά δήλωση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες ή να στέλνουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, τηλ. 28210 44647 ή και στην ηλεκτρονική δ/νση:

Από τον Σύλλογο.

πηγη a-z.gr

  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon

Ostracon

BlackrollirunΣυνδιοργάνωση Δήμος Ελασσόνας-Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΔήμος Ελασσόνας


Περιφέρεια Θεσσαλίαςeod

dios


NOMAD-HONEY


Siamatras

Copyright (C) 2011-2021 Faethon Olympus Marathon. All rights reserved.
vmax training drclub Σωτήρης Σούλιος Ζήβης Γεώργιος & ΥΙΟΣ Baliotis Δίκτυο Περραιβία
River Side Μπέλλης Lo cafe Δημάτης Γεωργιάδης Κώστας Τσιάτσικας
monopolio Κτήμα Μπέλλου Dynafit