ITRA MemberUTMB 2020 Olympus PathTrekking HellasLA TRAVEL

Αρχική - FAETHON OLYMPUS MARATHON
english greek

Μαλάι και Βογιατζής νικητές στο Καστόρι

Ανδρέας Βογιατζής ο οποίος κέρδισε στο νήμα τον Παύλο Τζαναβάρα και η Μαρία Μαλάι ήταν οι μεγάλοι νικητές στον ιδιαίτερα πετυχημένο Καστόρειο Ημιμαραθώνιο στον πανέμορφο Ταϋγετο.

Banner Campaign

Συνοπτικά οι πρώτοι:


ANTΡΕΣ:
1) ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ του Γ.Ο.ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΑΣΚΑ με 1.55.15
2) ΠΑΥΛΟΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ των ΕΦΥΡΑΙΩΝ ΩΚΥΠΟΔΩΝ με 1.55.20
3) MATRAS SLAWOMIR της SALOMON HELLAS με 2.00.29

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
1) Μαρία Μαλάι του ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ με 2.17.44
2) Ευγενία Σταματελοπούλου με 2.28.09
3) Ευγενία Μπουλμέτη με 2.30.20

Σήμερα ή το πολύ μεχρι αύριο θα έχουν ανακοινωθεί όλα τα αποτελέσματα όπως μας πληροφορεί η διοργάνωση.

πηγή a-z.gr

4ος Faethon Olympus Marathon – Απόστολος Τσουρέκας: Στην Τελική Ευθεία!

Ο 4ος ΦΟΜ θα διεξαχθεί κανονικά στις 12/7/2015. Από πλευράς διοργάνωσης είναι όλα έτοιμα και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του απόλυτου Skyrunning αγώνα. Επίσης, έχει ολοκληρωθεί η σηματοδότηση της διαδρομής.

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον προβλέπεται και φέτος, αφού 250 αθλητές από την Ελλάδα και όχι μόνο, θα σταθούν στην εκκίνηση, μεταξύ των οποίων και οι περσινοί νικητές Παπαηλίας Ιωάννης και Καλογήρου Μάρα αντίστοιχα. Επίσης και οι Αρώνης Π., Γιαννόπουλος Κ., Κανελλόπουλος Α., Κουτσούκης Κ., Κοντογιάννης Α., Μάτρας Σ.,Μπαλιώτης Σ.,Σιαμήτρας Κ., Τσάντος Κ., Φωτιάδης Α. , ενώ στις γυναικείες συμμετοχές αναμένονται οι Γεωργοπούλου Β., Καλογήρου Σ.,Καρπούζα Β., Μακκόϊ Ρ., Παπουνίδου Ν., Χουρίδου Ι..

Το Σάββατο 11/7/15 θα πραγματοποιηθεί ο 1ος FAETHON TRAIL. Ο αγώνας μήκους  15 χιλ.  θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και αναμένονται να συμμετάσχουν περίπου 200 αθλητές.

Σας ενημερώνουμε πως στους αθλητές του 4ου ΦΟΜ θα κληρωθούν τα εξής δώρα των χορηγών μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ACTION STORE

1. Ζώνη SALOMON
2. Ζώνη SALOMON
3. Ζώνη SALOMON
4.  ΖώνηMIZUNO
5.  ΖώνηMIZUNO
6. ΠαπούτσιMIZUNO
7. ΠαπούτσιINOV
8.  T-Shirt SALOMON
9. T-Shirt MIZUNO
10.  T-Shirt MIZUNO


ΜΠΑΛΙΩΤΗΣ – BNT BALIOTIS NATURE TRAIL

1.  ΠροπονητικόΠρόγραμμα 3 ΜΗΝΩΝ
2.  Προπονητικό Πρόγραμμα 3 ΜΗΝΩΝ
3.  Προπονητικό Πρόγραμμα 3 ΜΗΝΩΝ


TECNICA

Αθλητική Στολή (Πάνω-Κάτω)


ΦΩΤΙΑΔΗΣ - OLYMPUSTRT

1. Προπονητικό Πρόγραμμα 3 ΜΗΝΩΝ
2. Προπονητικό Πρόγραμμα 3 ΜΗΝΩΝ

Κανονισμοί "Tsaritsani Mountain RUN"

ΑΠΟΔΟΧΗ

Με τη δήλωση συμμετοχής ο αθλητής αποδέχεται τους παρόντες κανονισμούς τέλεσης του αγώνα, οφείλει να τους σεβαστεί, να υπακούει στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής, των υπεύθυνων ασφαλείας καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοεί ότι θα κινηθεί σε ορεινό περιβάλλον, με δύσβατο έδαφος και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η διαδικασία εγγραφής έχει ως εξής:

 • Συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία
 • Στη δήλωση συμμετοχής όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν όλα τα πεδία τα οποία τα οποία είναι με αστερίσκο. Με την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής ο αιτών συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοργάνωση για τον αγώνα.
 • Η ολοκλήρωση της αίτησης γίνεται μετά και την κατάθεση του αντίτιμου συμμετοχής στην Τράπεζα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στον αγώνα θα υπάρχουν  οι εξής κατηγορίες

 • Κατηγορία ανδρών
 • Κατηγορία γυναικών
 • 1ος Νικητής άνω των 50 ετών
 • 1η Νικήτρια ομάδα ( αθροίζονται οι 3 καλύτεροι χρόνοι κάθε ομάδας)

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ώρα εκκίνησης 10:00πμ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ. Περιλαμβάνει:

 • Τεχνικό μπλουζάκι
 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
 • Ανάγλυφο μετάλλιο
 • 3 σταθμούς τροφοδοσίας
 • Μπουφέ με τοπικά προϊόντα μετά το τέλος του αγώνα
 • Πρώτες βοήθειες
 • Ομάδα διάσωσης

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.faethonolympusmarathon.gr αλλά και στα καταστήματα:

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΗ

Αν κάποιος ματαιώσει τη συμμετοχή του πρέπει να το κάνει το αργότερο 20 μέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα ώστε να του επιστραφεί το αντίτιμο συμμετοχής.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ Ή ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα για οποιονδήποτε λόγο, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής εντός 40 ημερών. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή του τιμήματος συμμετοχής μπορεί να γίνει ως εξής:

- με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

- με μετρητά στα καταστήματα που αναφέρονται στο προηγούμενο άρθρο.

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Δεν υπάρχει όριο ως προς τον μέγιστο αριθμό αθλητών που μπορεί να φιλοξενήσει η διοργάνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής ορίζεται η Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 Προσοχή: Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν είναι δυνατή η εγγραφή στον αγώνα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η διαδρομή του κάθε αγώνα ακολουθεί μονοπάτια, βατούς χωματόδρομους και ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Είναι σηματοδοτημένη σε όλο το μήκος της. Στη συνέχιση της σωστής διαδρομής βοηθά η κανονική σηματοδότηση των μονοπατιών (μπογιά σε βράχους), το φυσικό τους ανάγλυφο και ταινία έργου ανά τακτά διαστήματα. Αναλυτικές λεπτομέρειες για κάθε διαδρομή θα ανακοινώνονται έγκαιρα στην ιστοσελίδα του αγώνα.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα έχει αναλάβει η εταιρεία

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ

Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του και σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής του. Ο αριθμός απαγορεύεται να διπλωθεί ή να αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.

Παράδοση αριθμών: Οι αριθμοί θα παραδίδονται στους αθλητές την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 από τις  08:00πμ ως 09:30πμ.

Τεχνική ενημέρωση: Η τεχνική ενημέρωση θα γίνει στο χώρο εκκίνησης 10 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Έγκυρο όριο τερματισμού: Το έγκυρο όριο τερματισμού ορίζεται στις 4 ώρες από την στιγμή της εκκίνησης δηλαδή στις 14:00μμ.

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Κάθε αθλητής ο οποίος προσεγγίζεται από κάποιον γρηγορότερο αθλητή είναι υποχρεωμένος εφόσον του ζητηθεί να τραβηχτεί στην άκρη ώστε η προσπέραση του, να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια.

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Απαγορεύεται η συνοδεία αθλητών σε μέρος της διαδρομής από φίλους, συγγενείς και οικόσιτα ζώα. Όποιος αθλητής επιθυμεί να τρέξει με συνοδεία ζώου συντροφιάς πρέπει να το έχει δεμένο, να ακολουθεί τον τελευταίο αθλητή και η προσπέρασή του επιτρέπεται μόνο κατόπιν συγκατάβασής του.

ΒΟΗΘΕΙΑ

Απαγορεύεται οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια, ή τεχνητή υποβοήθηση αθλητών μεταξύ τους καθώς και η χρήση οποιουδήποτε μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου. Επιτρέπεται η χρήση μπατόν, χάρτη, πυξίδας, GPS, κινητού τηλεφώνου.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη οποιουδήποτε υλικού συσκευασίας κατά μήκος της διαδρομής.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Θα υπάρχει τρείς σταθμοί τροφοδοσίας εκ των οποίων ο ένας Κεντρικός που θα προσφέρουν νερό και ξηρά τροφή.

Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος αναλόγως των αναγκών του να μεταφέρει την απαραίτητη τροφή (ισοτονικά-ενεργειακά  τζελ) και νερό που θα του εξασφαλίσει την ολοκλήρωση του αγώνα.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ

Υπάρχουν σταθμοί ελέγχου όπου οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να καταγραφούν από τους κριτές. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η οργάνωση δεν υποχρεώνει τους αθλητές να μεταφέρουν συγκεκριμένο εξοπλισμό, εκτός αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες.

ΠΟΙΝΕΣ

Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού:

 • Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής.
 • Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας.
 • Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου.
 • Ρίψη απορριμμάτων.
 • Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά.
 • Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών.  Αγένεια – Ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ.
 • Μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου.
 • Χρήση απαγορευμένων ή ναρκωτικών ουσιών.
 • Εγκατάλειψη και μη ενημέρωση σε κριτή επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού από κάθε μελλοντική διοργάνωση.

Στην περίπτωση που στο τελευταίο χιλιόμετρο που βρίσκεται μέσα σε χωριό και λόγο μεγάλου συναγωνισμού κάποιος αθλητής χαθεί του επιβάλλεται ποινή 5 λεπτών εφόσον περάσει τη γραμμή τερματισμού και όχι αποκλεισμός.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η όποια απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, είναι τελική και δεν δέχεται καμία συζήτηση.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Την επιτροπή του αγώνα, υπεύθυνη για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ένσταση προκύψει, αποτελούν οι: Διευθυντής αγώνα, Υπεύθυνος χάραξης, Υπεύθυνος ασφάλειας και ο Υπεύθυνος κριτών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν στελέχη των Ελλήνων Διασωστών  να επέμβουν όποτε και αν χρειαστεί. Η οργάνωση επιτηρεί τις διαδρομές, τις καθαρίζει , σηματοδοτεί τα επικίνδυνα σημεία και διαθέτει τετράτροχα οχήματα έτοιμα να παρέμβουν.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τις διαδρομές αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλλει τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας ή άλλης ανωτέρας βίας.

ΕΠΑΘΛΑ

Τα έπαθλα θα ανακοινωθούν κατόπιν συνεννόησης με τους χορηγούς του αγώνα και θα μοιραστούν στους νικητές των κατηγοριών, όπως και στους υπόλοιπους αθλητές κατόπιν κλήρωσης πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο. Μετάλλιο δίνεται σε όλους που θα τερματίσουν έγκυρα τον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στον οργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση του, στην διάρκεια του αγώνα και των απονομών, για διαφημιστικούς σκοπούς.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να προβαίνει τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο. Ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα. Η ασφάλιση των αθλητών επιβαρύνει τους ίδιους.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα

Faethon Olympus Marathon: Ολοκληρώθηκε ο Faethon Trail!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος FAETHON TRAIL. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο ΠΟΥΡΙΚΑΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ (Distance Runners Club) με χρόνο 1:00:00, στην 2η Θέση ο ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ) με χρόνο 1:05:00 και στην 3η θέση ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ)  με χρόνο 1:07:00. Καταπληκτική εμφάνιση και στις γυναίκες με την ΜΠΟΥΡΟΥΖΙΚΑ ΕΛΕΝΗ (ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ) με χρόνο 1:24:00  στην 1η  θέση. Δεύτερη θέση για την ΔΑΔΑΛΙΑΡΗ ΟΛΓΑ (Tsias.com) με χρόνο 1:34:30 και τρίτη τερμάτισε η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (BALIOTIS NATURE TRAIL)  με χρόνο 1:36:00.

Τα αναλυτικα αποτελεσματα θα ακολουθησουν τις επόμενες μέρες.

Faethon Olympus Marathon 2017: Παρουσίαση-συνέντευξη τύπου στο κατάστημα Pilabar-Pilabox, Έτοιμο το Promo-Video για το 2017

Φέτος για πρώτη φορά η οργανωτική επιτροπή του αγώνα αποφάσισε να παρουσιάσει τον F.O.M στην Αθήνα! Σε ένα χαλαρό και άκρως αθλητικό απόγευμα στο χώρο του PILABOX  με τη συνοδεία δροσιστικού κοκτέιλ ετοιμασμένο από τον Bartender Mixologist του PILABAR Σωτήρη Σουκαρά, θα γίνει τεχνική ενημέρωση και παρουσίαση της διαδρομής και των δύο αγώνων, του F.O.M (44km, +3600m) και του RUPICAPRA  (20km, +1500m).

Θα γίνει παρουσίαση της φετινής τεχνικής μπλούζας Dynafit, παρουσίαση του Promo-Video του αγώνα  και των χορηγών που στηρίζουν ενεργά τον 6ο Faethon Olympus Marathon.

Σας προσκαλούμε όλους την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 20:00μμ στο κατάστημα PILABOX-PILABAR (Ηρακλείτου 94, Πάτημα Χαλανδρίου) να ενημερωθούμε για τον αγώνα, να γνωριστούμε μεταξύ μας και φυσικά να μιλήσουμε για το ορεινό τρέξιμο.

Στο «TRAINING STUDIO (PILABOX) & HEALTHY BISTRO (PILABAR)» ο Νίκος Ραπτόπουλος με την φιλοσοφία του για έναν υγιεινό τρόπο ζωής καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη εκγύμνασης, μέσα από ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων αλλά και personal training. Καθώς θεωρεί πως δεν αρκεί μόνο η καθημερινή άσκηση, αλλά και η σωστή διατροφή, στην ξεχωριστή κουζίνα με άρωμα Ιταλίας του PILABAR μπορεί να βρει κανείς εντυπωσιακά στημένα πιάτα με φρέσκα υλικά ημέρας, που θα κάνουν την υγιεινή διατροφή καθημερινή συνήθεια. Στο χαρούμενο και ζεστό κλίμα, εκτός του προσεγμένου φαγητού οι φίλοι του PILABOX- PILABAR βρίσκουν πλούσια γκάμα φρέσκων smoothies, ποικιλίες τσαγιού, εξαιρετικής ποιότητας καφέ και βιολογικό κρασί. Γενικά στόχος του Νίκου Ραπτόπουλου είναι να προσφέρει έναν χώρο που θα αλλάξει το σώμα και τις διατροφικές συνήθειες και να δώσει ποιότητα στην διασκέδαση! Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος είναι και διοργανωτής του «Pilabox Trail Race» που γίνεται στην ορεινή Πεντέλη. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει η επίσημη ιστοσελίδα http://www.pilabox.com/

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως για τη μεταφορά με πούλμαν από την Αθήνα δεν υπάρχουν πλέον άλλες κενές θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.faethonolympusmarathon.gr

Για την οργανωτική επιτροπή

Α. Πιτένης - Δ.Κωστούλης - Β.ΝίκουNova Sports

 • Faethon Olympus Marathon
 • Faethon Olympus Marathon
 • Faethon Olympus Marathon
 • Faethon Olympus Marathon
 • Faethon Olympus Marathon
 • Faethon Olympus Marathon

Ostracon

Blackroll
Blackroll


irun

Νέες Εξελίξεις


Ο FOM 44km ακυρώθηκε.
Οι αγώνες Rupicapra & FOM Trail θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020.
Εγγραφές μέχρι 30 Ιουλίου 2020.

Rupicapra Registration


FOM Trail Registration

eod

dios


NOMAD-HONEY
Copyright (C) 2011-2020 Faethon Olympus Marathon. All rights reserved.
Lo cafe Ζήβης Γεώργιος & ΥΙΟΣ OLYMPUS AROMA Δίκτυο Περραιβία Μπέλλης Δήμος Ελασσόνας
Δημάτης Κτήμα Μπέλλου Nutrixxion drclub Περιφέρεια Θεσσαλίας monopolio
Dynafit Λευτέρης Χατζούλης Σωτήρης Σούλιος yiam River Side Τσιάτσικας