ITRA MemberUTMB 2019 Olympus PathTrekking HellasLA TRAVEL

Αρχική - FAETHON OLYMPUS MARATHON
english greek

Κανονισμοί "Tsaritsani Mountain RUN"

ΑΠΟΔΟΧΗ

Με τη δήλωση συμμετοχής ο αθλητής αποδέχεται τους παρόντες κανονισμούς τέλεσης του αγώνα, οφείλει να τους σεβαστεί, να υπακούει στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής, των υπεύθυνων ασφαλείας καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοεί ότι θα κινηθεί σε ορεινό περιβάλλον, με δύσβατο έδαφος και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η διαδικασία εγγραφής έχει ως εξής:

 • Συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία
 • Στη δήλωση συμμετοχής όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν όλα τα πεδία τα οποία τα οποία είναι με αστερίσκο. Με την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής ο αιτών συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοργάνωση για τον αγώνα.
 • Η ολοκλήρωση της αίτησης γίνεται μετά και την κατάθεση του αντίτιμου συμμετοχής στην Τράπεζα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στον αγώνα θα υπάρχουν  οι εξής κατηγορίες

 • Κατηγορία ανδρών
 • Κατηγορία γυναικών
 • 1ος Νικητής άνω των 50 ετών
 • 1η Νικήτρια ομάδα ( αθροίζονται οι 3 καλύτεροι χρόνοι κάθε ομάδας)

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ώρα εκκίνησης 10:00πμ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ. Περιλαμβάνει:

 • Τεχνικό μπλουζάκι
 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
 • Ανάγλυφο μετάλλιο
 • 3 σταθμούς τροφοδοσίας
 • Μπουφέ με τοπικά προϊόντα μετά το τέλος του αγώνα
 • Πρώτες βοήθειες
 • Ομάδα διάσωσης

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.faethonolympusmarathon.gr αλλά και στα καταστήματα:

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΗ

Αν κάποιος ματαιώσει τη συμμετοχή του πρέπει να το κάνει το αργότερο 20 μέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα ώστε να του επιστραφεί το αντίτιμο συμμετοχής.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ Ή ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα για οποιονδήποτε λόγο, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής εντός 40 ημερών. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή του τιμήματος συμμετοχής μπορεί να γίνει ως εξής:

- με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

- με μετρητά στα καταστήματα που αναφέρονται στο προηγούμενο άρθρο.

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Δεν υπάρχει όριο ως προς τον μέγιστο αριθμό αθλητών που μπορεί να φιλοξενήσει η διοργάνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής ορίζεται η Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 Προσοχή: Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν είναι δυνατή η εγγραφή στον αγώνα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η διαδρομή του κάθε αγώνα ακολουθεί μονοπάτια, βατούς χωματόδρομους και ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Είναι σηματοδοτημένη σε όλο το μήκος της. Στη συνέχιση της σωστής διαδρομής βοηθά η κανονική σηματοδότηση των μονοπατιών (μπογιά σε βράχους), το φυσικό τους ανάγλυφο και ταινία έργου ανά τακτά διαστήματα. Αναλυτικές λεπτομέρειες για κάθε διαδρομή θα ανακοινώνονται έγκαιρα στην ιστοσελίδα του αγώνα.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα έχει αναλάβει η εταιρεία

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ

Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του και σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής του. Ο αριθμός απαγορεύεται να διπλωθεί ή να αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.

Παράδοση αριθμών: Οι αριθμοί θα παραδίδονται στους αθλητές την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 από τις  08:00πμ ως 09:30πμ.

Τεχνική ενημέρωση: Η τεχνική ενημέρωση θα γίνει στο χώρο εκκίνησης 10 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Έγκυρο όριο τερματισμού: Το έγκυρο όριο τερματισμού ορίζεται στις 4 ώρες από την στιγμή της εκκίνησης δηλαδή στις 14:00μμ.

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Κάθε αθλητής ο οποίος προσεγγίζεται από κάποιον γρηγορότερο αθλητή είναι υποχρεωμένος εφόσον του ζητηθεί να τραβηχτεί στην άκρη ώστε η προσπέραση του, να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια.

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Απαγορεύεται η συνοδεία αθλητών σε μέρος της διαδρομής από φίλους, συγγενείς και οικόσιτα ζώα. Όποιος αθλητής επιθυμεί να τρέξει με συνοδεία ζώου συντροφιάς πρέπει να το έχει δεμένο, να ακολουθεί τον τελευταίο αθλητή και η προσπέρασή του επιτρέπεται μόνο κατόπιν συγκατάβασής του.

ΒΟΗΘΕΙΑ

Απαγορεύεται οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια, ή τεχνητή υποβοήθηση αθλητών μεταξύ τους καθώς και η χρήση οποιουδήποτε μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου. Επιτρέπεται η χρήση μπατόν, χάρτη, πυξίδας, GPS, κινητού τηλεφώνου.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη οποιουδήποτε υλικού συσκευασίας κατά μήκος της διαδρομής.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Θα υπάρχει τρείς σταθμοί τροφοδοσίας εκ των οποίων ο ένας Κεντρικός που θα προσφέρουν νερό και ξηρά τροφή.

Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος αναλόγως των αναγκών του να μεταφέρει την απαραίτητη τροφή (ισοτονικά-ενεργειακά  τζελ) και νερό που θα του εξασφαλίσει την ολοκλήρωση του αγώνα.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ

Υπάρχουν σταθμοί ελέγχου όπου οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να καταγραφούν από τους κριτές. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η οργάνωση δεν υποχρεώνει τους αθλητές να μεταφέρουν συγκεκριμένο εξοπλισμό, εκτός αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες.

ΠΟΙΝΕΣ

Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού:

 • Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής.
 • Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας.
 • Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου.
 • Ρίψη απορριμμάτων.
 • Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά.
 • Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών.  Αγένεια – Ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ.
 • Μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου.
 • Χρήση απαγορευμένων ή ναρκωτικών ουσιών.
 • Εγκατάλειψη και μη ενημέρωση σε κριτή επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού από κάθε μελλοντική διοργάνωση.

Στην περίπτωση που στο τελευταίο χιλιόμετρο που βρίσκεται μέσα σε χωριό και λόγο μεγάλου συναγωνισμού κάποιος αθλητής χαθεί του επιβάλλεται ποινή 5 λεπτών εφόσον περάσει τη γραμμή τερματισμού και όχι αποκλεισμός.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η όποια απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, είναι τελική και δεν δέχεται καμία συζήτηση.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Την επιτροπή του αγώνα, υπεύθυνη για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ένσταση προκύψει, αποτελούν οι: Διευθυντής αγώνα, Υπεύθυνος χάραξης, Υπεύθυνος ασφάλειας και ο Υπεύθυνος κριτών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν στελέχη των Ελλήνων Διασωστών  να επέμβουν όποτε και αν χρειαστεί. Η οργάνωση επιτηρεί τις διαδρομές, τις καθαρίζει , σηματοδοτεί τα επικίνδυνα σημεία και διαθέτει τετράτροχα οχήματα έτοιμα να παρέμβουν.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τις διαδρομές αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλλει τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας ή άλλης ανωτέρας βίας.

ΕΠΑΘΛΑ

Τα έπαθλα θα ανακοινωθούν κατόπιν συνεννόησης με τους χορηγούς του αγώνα και θα μοιραστούν στους νικητές των κατηγοριών, όπως και στους υπόλοιπους αθλητές κατόπιν κλήρωσης πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο. Μετάλλιο δίνεται σε όλους που θα τερματίσουν έγκυρα τον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στον οργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση του, στην διάρκεια του αγώνα και των απονομών, για διαφημιστικούς σκοπούς.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να προβαίνει τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο. Ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα. Η ασφάλιση των αθλητών επιβαρύνει τους ίδιους.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα

Faethon Olympus Marathon: Ολοκληρώθηκε ο Faethon Trail!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος FAETHON TRAIL. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο ΠΟΥΡΙΚΑΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ (Distance Runners Club) με χρόνο 1:00:00, στην 2η Θέση ο ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ) με χρόνο 1:05:00 και στην 3η θέση ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ)  με χρόνο 1:07:00. Καταπληκτική εμφάνιση και στις γυναίκες με την ΜΠΟΥΡΟΥΖΙΚΑ ΕΛΕΝΗ (ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ) με χρόνο 1:24:00  στην 1η  θέση. Δεύτερη θέση για την ΔΑΔΑΛΙΑΡΗ ΟΛΓΑ (Tsias.com) με χρόνο 1:34:30 και τρίτη τερμάτισε η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (BALIOTIS NATURE TRAIL)  με χρόνο 1:36:00.

Τα αναλυτικα αποτελεσματα θα ακολουθησουν τις επόμενες μέρες.

Faethon Olympus Marathon 2017: Παρουσίαση-συνέντευξη τύπου στο κατάστημα Pilabar-Pilabox, Έτοιμο το Promo-Video για το 2017

Φέτος για πρώτη φορά η οργανωτική επιτροπή του αγώνα αποφάσισε να παρουσιάσει τον F.O.M στην Αθήνα! Σε ένα χαλαρό και άκρως αθλητικό απόγευμα στο χώρο του PILABOX  με τη συνοδεία δροσιστικού κοκτέιλ ετοιμασμένο από τον Bartender Mixologist του PILABAR Σωτήρη Σουκαρά, θα γίνει τεχνική ενημέρωση και παρουσίαση της διαδρομής και των δύο αγώνων, του F.O.M (44km, +3600m) και του RUPICAPRA  (20km, +1500m).

Θα γίνει παρουσίαση της φετινής τεχνικής μπλούζας Dynafit, παρουσίαση του Promo-Video του αγώνα  και των χορηγών που στηρίζουν ενεργά τον 6ο Faethon Olympus Marathon.

Σας προσκαλούμε όλους την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 20:00μμ στο κατάστημα PILABOX-PILABAR (Ηρακλείτου 94, Πάτημα Χαλανδρίου) να ενημερωθούμε για τον αγώνα, να γνωριστούμε μεταξύ μας και φυσικά να μιλήσουμε για το ορεινό τρέξιμο.

Στο «TRAINING STUDIO (PILABOX) & HEALTHY BISTRO (PILABAR)» ο Νίκος Ραπτόπουλος με την φιλοσοφία του για έναν υγιεινό τρόπο ζωής καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη εκγύμνασης, μέσα από ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων αλλά και personal training. Καθώς θεωρεί πως δεν αρκεί μόνο η καθημερινή άσκηση, αλλά και η σωστή διατροφή, στην ξεχωριστή κουζίνα με άρωμα Ιταλίας του PILABAR μπορεί να βρει κανείς εντυπωσιακά στημένα πιάτα με φρέσκα υλικά ημέρας, που θα κάνουν την υγιεινή διατροφή καθημερινή συνήθεια. Στο χαρούμενο και ζεστό κλίμα, εκτός του προσεγμένου φαγητού οι φίλοι του PILABOX- PILABAR βρίσκουν πλούσια γκάμα φρέσκων smoothies, ποικιλίες τσαγιού, εξαιρετικής ποιότητας καφέ και βιολογικό κρασί. Γενικά στόχος του Νίκου Ραπτόπουλου είναι να προσφέρει έναν χώρο που θα αλλάξει το σώμα και τις διατροφικές συνήθειες και να δώσει ποιότητα στην διασκέδαση! Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος είναι και διοργανωτής του «Pilabox Trail Race» που γίνεται στην ορεινή Πεντέλη. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει η επίσημη ιστοσελίδα http://www.pilabox.com/

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως για τη μεταφορά με πούλμαν από την Αθήνα δεν υπάρχουν πλέον άλλες κενές θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.faethonolympusmarathon.gr

Για την οργανωτική επιτροπή

Α. Πιτένης - Δ.Κωστούλης - Β.Νίκου


8th FAETHON OLYMPUS MARATHON: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 ανοίγουν οι εγγραφές!

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 00:01 π.μ. ανοίγουν οι εγγραφές για τον κορυφαίο Sky Running αγώνα της Ελλάδας, τον 8o Faethon Olympus Marathon. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

O F.O.M είναι ένα trail running event γεμάτο έντονες συγκινήσεις και πραγματικές αθλητικές ιστορίες που διαδραματίζονται στις αλπικές κόψεις του Θεσσαλικού Ολύμπου.

Κάθε χρόνο Έλληνες και ξένοι αθλητές εμπνέονται από τη μοναδικότητα του Ολύμπου και της αέρινης διαδρομής του αγώμα που για 30 χλμ. κινείται πάνω από τα 2000 μ. υψόμετρο και στήνονται στην εκκίνηση προκειμένου να ανακαλύψουν τα όρια τους και να ζήσουν την εμπειρία του «Τρέχοντας μεταξύ ουρανού και γης» στο βουνό των Θεών.

Όσοι από εσάς θέλουν να ζήσουν αυτό το Sky Running ταξίδι και να τρέξουν στα μονοπάτια του μυθικού βουνού δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.faethonolympusmarathon.gr

Το 2019  το αγωνιστικό διήμερο του FAETHON OLYMPUS MARATHON θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Ιουλίου.

Θα διεξαχθούν και οι τρείς πλέον αγώνες υψηλών προδιαγραφών του αγωνιστικού διημέρου:

 • FAETHON (44km, +3600μ) [Βαθμοί ITRA 2]

Αποτελεί τον βασικό αγώνα της διοργάνωσης, μιας και είναι ο απόλυτος sky running αγώνας της χώρας μας! Τα 30 από τα 44 χλμ. διεξάγονται πάνω από τα 2000μ. υψόμετρο, ενώ οι αθλητές διασχίζουν 10 κορυφές πάνω από τα 2000 μ., μεταξύ των οποίων και το «Σκολιό» (υψόμετρο 2911 μ.), τη δεύτερη ψηλότερη κορυφή της Ελλάδος.

Το 2018 στον 7ο αγώνα συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ το απλό πακέτο, 45 ευρώ με μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα.

 • RUPICAPRA (20km, +1500μ)

Πρόκειται για έναν ημιμαραθώνιο, μικρογραφία του μεγάλου του αδερφού του F.O.M.

Ξεκινώντας από τον Κοκκινοπλό διασχίζει το Ε4 μέχρι περίπου τα 2300 μ. όπου στη συνέχεια το αφήνει για να ακολουθήσει τις ατελείωτες κόψεις του Δυτικού Ολύμπου με ψηλότερο σημείο την Κορυφή Φλάμπουρο (υψόμετρο 2455 μ.). Στη συνέχεια βυθίζεται απότομα μέχρι το χωριό Κοκκινοπλός.

Το 2018 στον 3ο RUPICAPRA συμμετείχαν περίπου 215 αθλητές.

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ το απλό πακέτο, 25 ευρώ με μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα.

 • FAETHON TRAIL (14km, +400m)

Φέτος ο Faethon Trail αναβαθμίζεται καθώς θα προστεθεί ηλεκτρονική χρονομέτρηση και θα δοθεί τεχνικό μπλουζάκι Dynafit σε όλους τους συμμετέχοντες. Στα πλαίσια της αναβάθμισης του αγώνα οι εγγραφές και πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά όπως και στους δύο μεγαλύτερους αγώνες στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.faethonolympusmarathon.gr

Κόστος συμμετοχής : 10 ευρώ


Ενημέρωση για τα λεωφορεία από Αθήνα

Φέτος η διοργάνωση θα ναυλώσει 2 λεωφορεία από Αθήνα, 50 θέσεων το καθένα (σύνολο 100 άτομα). Το αντίτιμο για τη μεταφορά από την Αθήνα ορίζεται στα 5 ευρώ ανά άτομο.

Έτσι, όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον FAETHON (44km) και επιθυμούν το πακέτο συμμετοχής με τη μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα θα πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα το αντίτιμο των 45 ευρώ.

Αντίστοιχα, όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον RUPICAPRA (20km) και επιθυμούν το πακέτο συμμετοχής με την μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα θα πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα το αντίτιμο των 25 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μεταφορά αφορά μόνο μετακίνηση από Αθήνα και περιοχές που βρίσκονται πάνω στη διαδρομή Αθήνα- Ελασσόνα!

Αφού καταβληθεί το κόστος συμμετοχής στην Τράπεζα, εν συνεχεία για να εξασφαλίσετε θέση στο λεωφορείο επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο λεωφορείων Κ. Φουρκιώτη στο τηλ. 6944641873.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις 100 θέσεις των λεωφορείων!

Ραντεβού στον Κοκκινοπλό το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου στον 8ο Faethon Olympus Marathon!

Για τον F.O.M (ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ)

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα

Άεθλος 2013, τα αποτελέσματα, video

Με πάνω από 250 συμμετοχές διεξήχθη την Κυριακή 24/3 ο Άεθλος στην Θεσσαλονίκη. Νικητές ήταν οι Πλάτωνας Αρώνης και Δημήτρης Γάζος που τερμάτισαν μαζί σε 1:57:48 ακολοθυθούμενοι από τους Τύπου και Κασιάρα οι οποίοι τερμάτισαν και αυτοί μαζί σε 2:00:59. Πρώτη γυναίκα η Βίκυ Καρπούζα με 2:31:48. Παρακάτω δείτε τα επίσημα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

ΘΕΣΗBIBΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑΧΡΟΝΟΣ
1-2 291 ΑΡΩΝΗΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ 31-40 1:57'48.14
238 ΓΑΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 31-40
3-4 60 ΤΥΠΟΥ ΒΙΚΤΩΡ 41-50 2:00'59.65
84 ΚΑΣΙΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ 18-30
5 270 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 41-50 2:03'07.24
6 158 ΚΟΥΡΚΟΥΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 41-50 2:06'10.11
7 253 ΚΟΡΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 41-50 2:06'47.14
8 277 ΣΙΑΜΗΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 18-30 2:08'17.02
9 64 ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 31-40 2:09'59.02
10 286 ΖΑΓΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 31-40 2:10'39.11
11 35 ΓΑΡΟΦΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 31-40 2:13'15.55
12 208 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 41-50 2:13'49.40
13 243 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 31-40 2:14'06.99
14 280 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 18-30 2:14'18.08
15 255 ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 31-40 2:15'02.62
16 261 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 31-40 2:15'20.78
17 56 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 31-40 2:16'35.49
18 246 ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 31-40 2:16'54.43
19 228 ΤΣΙΠΗΣ ΑΡΗΣ 18-30 2:17'43.65
20 289 ΣΙΩΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 31-40 2:18'14.78
21 155 ΧΟΝΔΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 41-50 2:18'15.46
22 265 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 41-50 2:18'38.21
23 54 ΒΙΤΟΛΙΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 41-50 2:18'50.24
24 303 ΓΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 31-40 2:19'02.99
25 120 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 31-40 2:19'52.52
26 116 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 31-40 2:20'00.99
27 237 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ 18-30 2:20'13.58
28 74 ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 31-40 2:20'44.87
29 118 ΑΥΤΖΟΓΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ Ι. 31-40 2:21'08.05
30 251 ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 18-30 2:22'14.14
31 152 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 41-50 2:22'31.65
32 28 ΜΑΡΑΠΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 18-30 2:22'38.46
33 65 ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 31-40 2:24'31.90
34 62 ΓΚΕΒΡΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ 41-50 2:24'35.46
35 57 ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 41-50 2:24'41.18
36 182 ΠΑΜΠΟΥΧΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 31-40 2:26'12.87
37 302 ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 31-40 2:26'31.99
38 236 ΠΕΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 31-40 2:28'23.24
39 233 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 41-50 2:28'28.99
40 170 ΧΥΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 51-60 2:28'43.99
41 101 ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 41-50 2:28'56.62
42 87 ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 31-40 2:30'52.84
43 15 ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ 41-50 2:31'30.81
44 81 ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 51-60 2:31'38.14
45 203 ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΒΙΚΥ F 2:31'48.84
46 269 ΤΣΙΟΥΡΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 41-50 2:32'33.05
47 245 ΑΜΟΥΤΖΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 18-30 2:32'49.93
48 157 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 41-50 2:33'04.30
49 189 ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 31-40 2:33'46.65
50 185 ΘΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 31-40 2:33'48.68
51 141 ΓΙΑΓΚΟΥ ΠΕΤΡΟΣ 41-50 2:34'13.40
52 153 ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 31-40 2:34'14.34
53 191 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 41-50 2:34'39.65
54 225 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 41-50 2:34'41.65
55 266 ΚΑΙΣΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 41-50 2:34'47.49
56 235 ΠΙΝΔΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ 31-40 2:34'48.30
57 44 ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ 31-40 2:35'41.55
58 263 ΠΑΡΙΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 51-60 2:35'48.52
59 273 ΚΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 31-40 2:36'00.71
60 159 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΙΛΤΟΣ 31-40 2:36'05.14
61 309 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 41-50 2:37'34.58
62 53 ΚΑΣΙΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 18-30 2:37'40.71
63 45 ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 41-50 2:38'35.21
64 39 ΤΣΕΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 51-60 2:38'45.46
65 37 ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 31-40 2:38'49.71
66 166 ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 51-60 2:39'01.84
67 2 ΠΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 18-30 2:39'08.78
68 23 ΜΑΡΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ F 2:39'52.24
69 52 ΓΚΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 18-30 2:39'52.87
70 283 ΧΗΤΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ F 2:40'29.68
71 89 ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 41-50 2:40'57.90
72 204 ΤΕΡΖΗ ΑΝΤΖΥ F 2:41'14.74
73 97 ΤΣΑΡΓΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 51-60 2:41'49.68
74 98 ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΗΛΙΑΣ 31-40 2:41'55.18
75 239 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 41-50 2:42'02.68
76 154 ΜΑΜΑΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ F 2:42'03.40
77 142 ΓΑΒΡΗΙΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ F 2:42'33.52
78 128 ΚΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 51-60 2:43'01.78
79 108 ΚΑΜΠΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 18-30 2:43'02.87
80 21 ΚΑΛΕΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 18-30 2:43'09.74
81 284 ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 41-50 2:43'43.05
82 267 ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 41-50 2:43'52.96
83 80 ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 41-50 2:44'40.62
84 202 ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 31-40 2:44'45.49
85 75 ΑΥΤΖΟΓΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ Α. 31-40 2:45'34.55
86 139 ΤΣΑΚΙΛΤΣΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 41-50 2:45'53.27
87 6 ΠΕΚΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 41-50 2:46'09.58
88 30 ΠΑΤΣΙΑΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 41-50 2:46'11.21
89 31 ΜΠΑΚΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 41-50 2:46'12.52
90 299 ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ 51-60 2:46'14.21
91 135 ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 31-40 2:46'33.96
92 26 ΤΣΙΡΟΥΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 31-40 2:46'44.18
93 33 ΚΙΝΤΖΟΝΙΔΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-ΣΩΤΗΡΙΟΣ 41-50 2:47'07.27
94 100 ΜΠΟΥΝΤΖΙΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 18-30 2:47'08.43
95 264 ΠΑΡΙΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 60+ 2:47'14.02
96 276 ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ 41-50 2:48'02.02
97 8 ΦΕΛΕΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 31-40 2:48'04.08
98 121 ΚΥΡΤΣΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ 31-40 2:48'24.34
99 196 ΦΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 31-40 2:48'50.55
100 124 ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΝΙΚΟΣ 41-50 2:49'04.55
101 244 ΤΣΙΡΠΑΝΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ F 2:49'15.11
102 188 ΓΕΡΑΡΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ F 2:49'40.14
103 227 ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 31-40 2:50'15.27
104 48 ΤΡΕΝΤΟΥ ΗΛΙΑΣ 31-40 2:50'58.78
105 55 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 41-50 2:51'01.65
106 271 ΓΡΟΥΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 51-60 2:51'15.55
107 86 ΓΚΑΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 18-30 2:51'31.58
108 186 ΔΕΙΡΜΕΝΤΖΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 31-40 2:51'49.11
109 146 ΣΟΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 51-60 2:52'08.08
110 61 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 18-30 2:52'19.87
111 181 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 41-50 2:53'08.37
112 29 ΤΣΑΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 18-30 2:53'31.65
113 301 ΔΑΓΔΗΛΕΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 51-60 2:54'24.21
114 131 ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΔΑΜ 41-50 2:54'25.11
115 234 ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 31-40 2:54'44.81
116 67 ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 41-50 2:54'58.52
117 218 ΒΑΡΣΑΜΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 31-40 2:54'59.11
118 77 ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 41-50 2:55'10.78
119 151 ΠΑΡΣΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 41-50 2:55'47.05
120 105 ΓΕΝΙΤΖΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 41-50 2:56'11.02
121 206 ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 31-40 2:56'12.40
122 76 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 41-50 2:56'18.81
123 308 ΜΗΛΙΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ 41-50 2:56'47.34
124 193 ΚΟΤΑΝΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 51-60 2:57'40.43
125 268 ΤΑΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 31-40 2:58'05.08
126 275 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 31-40 2:58'08.14
127 281 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 18-30 2:58'13.21
128 272 ΝΟΤΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 31-40 2:58'28.58
129 254 ΤΑΣΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 31-40 2:58'33.90
130 137 ΒΕΡΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 41-50 2:59'00.58
131 278 ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΦΩΤΗΣ 41-50 2:59'01.81
132 306 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 18-30 3:00'01.90
133 317 ΜΠΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 31-40 3:00'12.34
134 274 ΚΟΥΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ F 3:00'22.02
135 63 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 41-50 3:00'27.37
136 109 ΙΡΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 18-30 3:00'27.93
137 110 ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 41-50 3:00'28.55
138 311 ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ 41-50 3:00'41.14
139 258 ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 41-50 3:00'47.14
140 320 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ 18-30 3:01'14.68
141 24 ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 41-50 3:02'09.78
142 40 ΣΦΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 31-40 3:02'10.43
143 38 ΓΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 60+ 3:02'21.74
144 249 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ 41-50 3:02'26.87
145 41 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ 18-30 3:02'41.90
146 287 ΔΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ F 3:02'47.21
147 106 ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 41-50 3:02'54.40
148 59 ΓΚΟΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ F 3:03'09.58
149 304 ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝ 51-60 3:03'33.02
150 102 ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 31-40 3:03'34.65
151 223 ΓΚΟΛΕΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 41-50 3:03'46.52
152 82 ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 41-50 3:04'40.49
153 43 ΔΗΣΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 41-50 3:05'00.34
154 293 ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ 18-30 3:05'10.81
155 91 ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 31-40 3:05'23.43
156 173 ΜΗΤΣΙΒΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 31-40 3:05'25.14
157 259 ΤΣΑΠΑΡΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 18-30 3:05'26.40
158 262 ΠΕΤΡΑΚΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 41-50 3:05'39.81
159 16 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 41-50 3:05'44.02
160 177 ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 18-30 3:06'05.37
161 312 ΤΑΓΤΕΛΕΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 31-40 3:06'13.78
162 13 ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 41-50 3:06'22.71
163 175 ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 51-60 3:06'32.55
164 117 ΤΑΚΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ F 3:06'37.65
165 171 ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 31-40 3:06'50.55
166 20 ΠΕΝΤΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 41-50 3:07'21.27
167 133 ALTMANN DAVID 31-40 3:07'26.58
168 88 ΣΙΔΕΡΗΣ ΘΩΜΑΣ 31-40 3:07'34.18
169 107 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 51-60 3:07'45.02
170 194 ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 41-50 3:08'51.18
171 219 ΤΣΩΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 41-50 3:09'13.55
172 94 ΑΓΑΚΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 41-50 3:09'41.87
173 307 ΚΟΛΕΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ F 3:10'12.90
174 99 ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 41-50 3:10'17.49
175 242 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 41-50 3:10'31.30
176 250 ΓΚΑΤΖΙΟΥΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 18-30 3:10'31.87
177 210 ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΝΙΚΟΣ 41-50 3:11'19.96
178 143 ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 41-50 3:11'34.34
179 229 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 18-30 3:12'00.40
180 176 ΤΖΙΜΑ ΓΩΓΩ F 3:12'38.08
181 69 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 31-40 3:12'44.87
182 241 ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 31-40 3:13'12.81
183 168 ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 41-50 3:13'36.46
184 11 ΖΙΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 41-50 3:13'53.08
185 134 ΡΑΜΝΑΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 41-50 3:14'10.99
186 122 ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 51-60 3:15'40.46
187 93 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΛΙΚΗ F 3:15'41.52
188 156 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 51-60 3:15'43.81
189 314 ΡΟΝΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 31-40 3:15'52.96
190 319 ΚΙΡΚΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 18-30 3:16'10.18
191 174 ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 41-50 3:16'12.74
192 167 ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 41-50 3:16'42.27
193 90 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 41-50 3:17'01.90
194 12 ΣΚΟΤΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 41-50 3:17'16.81
195 313 ΤΑΓΤΕΛΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 41-50 3:18'14.02
196 104 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 31-40 3:18'40.68
197 163 ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 18-30 3:18'48.62
198 215 ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 51-60 3:18'56.96
199 145 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ F 3:19'40.02
200 34 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 31-40 3:19'41.18
201 164 ΧΑΙΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 18-30 3:19'52.84
202 162 ΦΑΛΔΑΜΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 31-40 3:20'00.05
203 1 ΚΑΜΠΑΚΗ ΜΥΡΣΙΝΗ F 3:20'10.24
204 103 ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 18-30 3:21'03.74
205 130 ΣΟΥΣΑΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 41-50 3:21'59.46
206 112 ΚΑΡΑΛΙΑΣ ΘΩΜΑΣ 41-50 3:22'39.84
207 73 ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΤΙΜΟΣ 51-60 3:23'25.49
208 161 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 41-50 3:23'36.74
209 17 ΠΑΤΣΙΑΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 31-40 3:23'37.65
210 140 ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 41-50 3:23'50.65
211 179 ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 51-60 3:24'28.08
212 127 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 41-50 3:24'57.21
213 14 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 31-40 3:26'26.55
214 305 ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 31-40 3:26'58.18
215 187 ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 51-60 3:28'14.43
216 148 ΤΣΑΡΑΦΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 41-50 3:28'25.14
217 19 ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 41-50 3:28'34.96
218 224 KIAMIL OUMIT 18-30 3:28'58.52
219 257 ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 41-50 3:29'13.96
220 297 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 41-50 3:29'18.08
221 207 ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 31-40 3:30'30.96
222 5 ΜΙΜΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ 41-50 3:30'46.87
223 70 ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 31-40 3:30'54.46
224 129 ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 41-50 3:31'42.21
225 298 ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 51-60 3:32'18.08
226 68 ΜΠΟΥΣΠΟΥΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 41-50 3:32'18.43
227 92 ΚΟΛΠΟΝΔΙΝΟΥ ΑΝΙΚΑ F 3:32'49.30
228 165 ΑΝΑΒΕΛΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ F 3:34'45.43
229 149 ΚΑΛΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 18-30 3:39'45.71
230 209 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΤΩ F 3:41'19.24
231 22 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 41-50 3:42'07.90
232 316 ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ 31-40 3:43'35.40
233 197 ΑΡΓΥΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 31-40 3:44'23.02
234 3 ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 41-50 3:45'17.43
235 160 ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 31-40 3:46'07.18
236 113 ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΛΛΗ F 3:46'31.46
237 42 ΟΥΣΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 31-40 3:46'46.08
238 10 ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΟΣ 51-60 3:48'13.27
239 114 ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 31-40 3:50'26.78
240 180 ΒΡΑΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 41-50 3:51'53.65
241 310 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΤΑΘΟΥΛΑ F 3:52'01.52
242 183 ΜΩΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 41-50 3:52'03.55
243 230 ΠΕΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ 31-40 3:52'07.55
244 71 ΚΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 41-50 3:53'21.21
245 36 ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 41-50 3:57'45.34
246 294 ΛΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 41-50 3:57'46.34
247 216 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 41-50 4:00'05.11
248 212 ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 60+ 4:01'30.46
249 201 ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝ. 51-60 4:13'18.34
250 192 ΜΑΔΥΤΙΝΟΣ ΖΗΣΗΣ 31-40 4:13'19.05
251 47 ΠΑΡΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 31-40 4:17'13.96
252 46 ΚΗΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 31-40 4:24'15.81
253 119 ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ F 4:34'42.05
254 144 ΤΖΙΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 31-40 4:37'17.84
255 222 ΜΑΛΑΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 18-30 4:38'49.81
256 132 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 41-50 4:38'50.46
123 ΜΑΥΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 31-40 DNF
285 ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ 31-40 DNF
295 ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 41-50 DNF
184 ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 31-40 DNF
147 ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 51-60 DNF
200 ΚΕΦΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 41-50 DNF
282 ΜΕΛΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 31-40 DNF
292 ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ F DNF
9 ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 41-50 DNF
79 ΜΠΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 41-50 DNF
96 ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 31-40 DNF
231 ΔΕΙΡΜΕΝΤΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 60+ DNF

πηγή a-z.gr

Nova Sports

 • Faethon Olympus Marathon
 • Faethon Olympus Marathon
 • Faethon Olympus Marathon
 • Faethon Olympus Marathon
 • Faethon Olympus Marathon
 • Faethon Olympus Marathon

Ostracon
Blackroll
Blackroll


irun

Copyright (C) 2011-2020 Faethon Olympus Marathon. All rights reserved.
Μπέλλης Δίκτυο Περραιβία Περιφέρεια Θεσσαλίας yiam Γεωργιάδης Κώστας Τσιάτσικας
Σάκης Νίκου Συνάντηση Δήμος Ελασσόνας Λευτέρης Χατζούλης Lo cafe drclub Δημάτης
River Side OLYMPUS AROMA Ζήβης Γεώργιος & ΥΙΟΣ Nutrixxion Dynafit Κτήμα Μπέλλου