ITRA MemberUTMB 2020 Olympus PathTrekking HellasLA TRAVEL

Αρχική - FAETHON OLYMPUS MARATHON

Error creating feed file, please make folder cache/ writable (permissions 777)


english greek

Άνοιξαν οι συμμετοχές για τον 9ο Άεθλο

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευημερία και αντοχές για πολλά χιλιόμετρα από όλη την οικογένεια του ΑΕΘΛΟΥ.

Banner Campaign

Σας ενημερώνουμε ότι οι συμμετοχές για τον 9ο Άεθλο έχουν ανοίξει και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και 10/3/2014. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου 2014.

Ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε για μια συνεχώς βελτιωμένη διοργάνωση.

Με εκτίμηση

Αργύρης Καούνη
Τζημούλη Χριστίνα

Faethon Olympus Marathon: Οι φωτογραφίες του αγώνα!

Η οργανωτική επιτροπή του FAETHON OLYMPUS MARATHON θα ήθελε να ενημερώσει τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες ΦΟΜ 44 χιλ και RUPICAPRA αντίστοιχα, πως οι επίσημες φωτογραφίες των αγώνων βρίσκονται διαθέσιμες στο παρακάτω link : https://1drv.ms/f/s!Atu8gBhJ7jrjavCydoerq0FgY-g

Ο κάθε αθλητής μπορεί να κατεβάσει δωρεάν τις προσωπικές του φωτογραφίες. Η επίσημη φωτογράφιση του αγώνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρία GO experience!

Για την οργανωτική επιτροπή του ΦΟΜ

Πιτένης Α.-  Κωστούλης Δ.- Νίκου Β.

Faethon Olympus Marathon 2017: Παρουσίαση αγώνων στο Pilabox!

Πραγματοποιήθηκε στις  24 Μαΐου  για πρώτη φορά στην Αθήνα η παρουσίαση των αγώνων Faethon Olympus Marathon «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ» και Rupicapra. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο  «TRAINING STUDIO (PILABOX) & HEALTHY BISTRO (PILABAR) σε ένα χαλαρό και άκρως αθλητικό κλίμα.

Στην παρουσίαση αφού δόθηκε η έναρξη με τις ομιλίες των Σάκη Πιτένη, του Κου Αθανάσιου Παιδή (Αντιπεριφεριάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Θεσσαλίας)  και Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου (team manager της ομάδας της Dynafit), έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της τεχνικής μπλούζας των αγώνων. Στη συνέχεια έγινε η τεχνική ενημέρωση για τους δύο αγώνες Faethon Olympus Marathon και Rupicapra και αναλύθηκαν οι ιδιαιτερότητες τόσο της διαδρομής όσο και των σταθμών τροφοδοσίας. Τέλος, είχαν οι παρευρισκόμενοι την ευκαιρία να υποβάλουν τις δικές τους απορίες και ερωτήσεις και έγινε μια όμορφη χαλαρή συζήτηση μεταξύ όλων. Τέλος, μίλησαν οι αθλήτριες Βίκυ Καρπούζα και Άντζυ Τερζή για τις δικές τους εμπειρίες από τον αγώνα.

Εκ μέρους της διοργάνωσης παρευρέθηκαν ο Σάκης Πιτένης (Προέδρος του Φ.Ο.Μ.), Βίκυ Νίκου (υπ. δημ. σχέσεων), και Κώστας Φουρκιώτης. Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Κος Αθανάσιος Παιδής  ο οποίος εξέφρασε την στήριξή του στον αγώνα, την επιθυμία του ίδιου να συμμετάσχει μελλοντικά αλλά και βλέποντας την αυξημένη ζήτηση του αγώνα από αθλητές της Αθήνας δεσμεύτηκε να μεριμνήσει για την διάθεση και 3ου λεωφορείου για τους αθλητές σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μεγάλη χαρά δόθηκε στην διοργάνωση η παρουσία του  γνωστού σε όλους μας Γιώργου Κλαουδάτου, αντιπρόσωπος της Dynafit στην Ελλάδα, που στηρίζει τον F.O.M. από την πρώτη διοργάνωση πριν 6χρόνια! Μια συνεργασία που έχει αποδείξει ότι οι συνεργασίες πάνω σε σωστές και υγιείς βάσεις αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ανάμεσα στα πενήντα περίπου άτομα που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση, ήταν και καταξιωμένοι αθλητές που θα τρέξουν στον αγώνα είτε για πρώτη είτε για επαναλαμβανόμενη φορά (συνεντεύξεις των οποίων έχουν ήδη αναρτηθεί στην σελίδα του αγώνα )όπως ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Νίκος Πετρόπουλος, η Μυρσίνη Κολυφά και ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος. Μεταξύ άλλων ήταν και αθλητές  γνωστοί στον χώρο του ορεινού τρεξίματος για την αγάπη τους για το βουνό και το ορεινό τρέξιμο που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά τους διοργανωτές, να ακούσουν την τεχνική ενημέρωση και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.  Κάποιοι είχαν ταξιδέψει από Καστοριά, Κόρινθο και Λαμία για την παρουσίαση!

Ο ιδιοκτήτης του Pilabox Νίκος Ραπτόπουλος είχε ετοιμάσει έναν καταπληκτικό χώρο για την εκδήλωση που δεν υστερούσε σε τίποτα ώστε να χαρακτηριστεί μια υψηλού επιπέδου παρουσίαση αγώνα! Παράλληλα με τις ομιλίες των παραγόντων των αγώνων υπήρχε κάλυψη με video wall τόσο του promo video των αγώνων όσο και των τεχνικών χαρακτηριστικών στις διαφάνειες που συνόδευαν τις ομιλίες. Τέλος, το banner του αγώνα με τους επίσημους χορηγούς διακοσμούσε τον χώρο, γεγονός που χαρακτηρίζεται σημαντικό καθώς είναι η πρώτη επίσημη παρουσίαση των αγώνων. Έτσι,  εκτός των δελτίων τύπου που δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις αθλητικές ιστοσελίδες, ήταν μια ευκαιρία να φανούν συγκεντρωμένοι όλοι οι φορείς και εταιρίες που στηρίζουν με σημαντικούς τρόπους τον F.O.M.

Στην εκδήλωση προσφέρθηκε σε όλους  δροσιστικό κοκτέιλ ετοιμασμένο από τον  Bartender Mixologist του Pilabar Σωτήρη Σουκαρά.

Τέλος, έγινες βιντεοσκοπική κάλυψη της παρουσίασης από το τηλεοπτικό κανάλι της NOVA, το οποίο σύντομα θα παρουσιάσει εκτενές ρεπορτάζ για τους αγώνες.

Η διοργάνωση του F.O.M. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους τους  τίμησαν με την παρουσία τους, τον Νίκο Ραπτόπουλο από το Pilabox για την άψογη οργάνωση του event και εύχεται καλή αντάμωση στον Κοκκινοπηλό! Από την πλευρά τους οι διοργανωτές δεσμεύονται να συνεχίσουν με αφοσιωμένη διάθεση τις προετοιμασίες για  εξαιρετικά επιτυχημένους αγώνες!

Ενημερωτικό δελτίο τύπου- Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας» 2020

Ενημερωτικό δελτίο τύπου- Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας» 2020

Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές,

Τις τελευταίες μέρες αρχίζουμε σιγά σιγά να κινούμαστε σε προ-κορωνοϊού ρυθμούς κάνοντας βήματα προς την κανονικότητα που τόσο μας έλειψε. Είναι κάτι που το πετύχαμε όλοι δείχνοντας κατά κύριο λόγο ατομική υπευθυνότητα ακολουθώντας τα μέτρα της Κυβέρνησης.

Μετά από σκέψη και αφού σταθμίσαμε όλα τα δεδομένα, αποφασίσαμε την μεταφορά του αγώνα για το Σαββατοκύριακο 8-9 Αυγούστου 2020, δηλαδή περίπου 1 μήνα μετά από τη φετινή ημερομηνία διεξαγωγής. Φυσικά η υλοποίηση του αγώνα θα γίνει εφόσον το Κράτος αποφασίσει τη διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων (αγώνες βουνού, λαϊκούς αγώνες δρόμου, αθλητικές εκδηλώσεις εξωτερικού χώρου).

Με την αλλαγή  ημερομηνίας  θα έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ακολουθώντας τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που θα θεσπιστούν.

Έχουμε ήδη ετοιμάσει αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων σε συνεργασία με τον γιατρό της διοργάνωσης , τις οποίες είχαμε αναφέρει επιγραμματικά πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη μας. Αυτές αφορούν ηλεκτρονικές εγγραφές-πληρωμές, διαφορετικές γραμματείες σε απόσταση (1 για κάθε αγώνα), τήρηση αποστάσεων με τη χρήση σήμανσης στην γραμματεία, τήρηση αποστάσεων στην εκκίνηση, χρήση αντισηπτικού, μασκών, γαντιών από την γραμματεία, pasta party σε ατομικές συσκευασίες με τήρηση απόστασης, ατομικές συσκευασίες φαγητού στους σταθμούς, υποχρεωτικό κυπελλάκι από τον κάθε αθλητή.

Το πρόγραμμα των αγώνων προς τα παρόν θα παραμείνει το ίδιο, με τον Faethon Trail να γίνεται το Σάββατο 8 Αυγούστου και τον  F.O.M και Rupicapra την Κυριακή 9 Αυγούστου.

Όσον αφορά τις εγγραφές-πληρωμές του αγώνα, μπορείτε να κάνετε κανονικά την προεγγραφή σας, αλλά μην προχωράτε στην πληρωμή μέχρι τις 10 Ιουνίου όπου είναι και η καταληκτική ημερομηνία για να αποφασίσουμε αν θα επιτραπεί τελικά να γίνουν οι αγώνες ή όχι.

Αναμένουμε λοιπόν τις τελικές αποφάσεις της Κυβέρνησης. Μέχρι τότε μένουμε αισιόδοξοι και ασφαλείς.

Η οργανωτική επιτροπή Faethon Olympus Marathon

Συνέντευξη τύπου για τον 8th Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας» στο Pilabox!

FOM BANNER

Συνέντευξη τύπου για τον 8th Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας» στο Pilabox!

Η «Readmore Graphic Design» sponsor για το 2019!

FAETHON x PILABOX-: Technical info with Coffee and Smoothies

Την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 18:30 μ.μ. στο Pilabox, θα γίνει η επίσημη συνέντευξη τύπου και η τεχνική ενημέρωση του 8th Faethon Olympus Marathon.

Θα παρουσιαστούν επίσης οι πολλοί και σημαντικοί χορηγοί του αγώνα και το επίσημο Promo TvSpot της διοργάνωσης για το 2019.

Σε έναν πολυχώρο «στέκι πολλών αθλητών» όπου το oρεινό τρέξιμο στην Αθήνα «ζει και αναπνέει» σε άκρως οικογενειακό κλίμα φίλοι και αθλητές του ορεινού τρεξίματος θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τεχνικά θέματα του αγώνα με τη διοργάνωση, να ενημερωθούν για τις πλούσιες παροχές που και φέτος θα υπάρχουν και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες γενικά για το ορεινό τρέξιμο στη χώρα μας.

Φέτος έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Readmore η οποία ανέλαβε εξ' ολοκλήρου το δημιουργικό κομμάτι του αγώνα για το 2019!

H Readmore εδρεύει στη Λάρισα και εξειδικεύεται αποκλειστικά στην κατασκευή, διαχείριση και προώθηση ιστοσελίδων. Το 2018 δημιουργούν μια νέα εταιρεία η οποία αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου το κομμάτι του Βranding & Design. Έτσι, γεννιέται η Gray Loris. Τα γραφεία της Readmore παραμένουν στη Λάρισα, ενώ τα γραφεία της Gray Loris μεταφέρονται στην Αθήνα, κρατώντας πάντα το ίδιο υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Και φέτος, σε συνεργασία με το Pilabar η διοργάνωση θα προσφέρει δωρεάν coffee or Smoothies plus sugar and free energy bars για όλους τους συμμετέχοντες.

Την Τεχνική ενημέρωση θα καλύψει τηλεοπτικά η NOVA ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και του 8th F.O.M «Απόστολος Τσουρεκας».

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα.


Nova Sports

  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon

Ostracon

Blackroll
Blackroll


irun

live-results


eod

dios


NOMAD-HONEY
Copyright (C) 2011-2020 Faethon Olympus Marathon. All rights reserved.
Lo cafe Δίκτυο Περραιβία monopolio yiam Σωτήρης Σούλιος Λευτέρης Χατζούλης
Ζήβης Γεώργιος & ΥΙΟΣ River Side Γεωργιάδης Κώστας Τσιάτσικας Μπέλλης Δημάτης
Nutrixxion drclub Δήμος Ελασσόνας Dynafit Κτήμα Μπέλλου Baliotis