ITRA MemberUTMB 2020 Olympus PathTrekking HellasLA TRAVEL

Αρχική - FAETHON OLYMPUS MARATHON
english greek

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Διήμερο Ορεινού Αθλητισμού στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών


Ορεινό τρέξιμο Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 27/5/2012 το μεσημέρι το 3ο Διήμερο Ορεινού Αθλητισμού στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών, αφήνοντας χαμόγελα στα πρόσωπα τόσο αυτών που συμμετείχαν όσο και αυτών που έδωσαν και την ψυχή τους ακόμη για την επιτυχία της διοργάνωσης. Παρά τον άστατο καιρό και τις βροχές και καταιγίδες, που σημάδεψαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 180 περίπου άτομα όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν στα πέντε αθλήματα του «Διημέρου».

50 αθλητές, μεγάλοι και μικροί, περιπλανήθηκαν όλο το Σάββατο το πρωί στα δάση και τις εξοχές του Αγίου Γεωργίου στις τρεις διαδρομές του Αγωνιστικού Προσανατολισμού (μεγάλη, μεσαία και μικρή) με τη μεγάλη μάλιστα να συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του Πρώτου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του αθλήματος και με διπλάσιο μάλιστα συντελεστή βαθμολογίας (λόγω του διεθνών προδιαγραφών χάρτη που διαθέτει). Πρώτευσαν στη Μεγάλη Διαδρομή ο Δρόσος Βαγγέλης, ο Παπαϊωάννου Γιάννης και ο Καλαμπούκας Κωνσταντίνος, στη Μεσαία Διαδρομή η οικογένεια Ανδρεάδη Αβραάμ, η Καραδήμου Γεωργία και στην τρίτη θέση μαζί οι Μπατάρας Άγγελος, Μπατάρας Γιάννης και Μωυσιάδης Κώστας και στην Μικρή (παιδική) Διαδρομή η οικογένεια Καραγιάννη Θεόδωρου.

Ακολούθησαν την Κυριακή ο Τσούρχλειος Δρόμος 11 χιλιομέτρων και το Αϊγιωργίτικο Μονοπάτι 23 χιλιομέτρων μέσα σε πανέμορφα μονοπάτια στα δάση που περιτριγυρίζουν το χωριό με τους αθλητές να δίνουν μάχη με τη λάσπη σε πολλά δύσκολα περάσματα, αλλά να φτάνουν γεμάτοι χαμόγελα στον τερματισμό. Κι αυτό είναι που μας δίνει δύναμη, σαν οργανωτική επιτροπή, να δώσουμε και την ψυχή μας για να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και του χρόνου να προσφέρουμε τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις χωρίς καμιά επιβάρυνση για τους αθλητές στηριζόμενοι στο πνεύμα της παρέας, της αγάπης για το χωριό μας και του αγνού εθελοντισμού που βιώνουν όσοι μας γνώρισαν και βρίσκονται κοντά μας κάθε χρόνο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τις τρεις πρώτες θέσεις στο Αϊγιωργίτικο Μονοπάτι κατέλαβαν στους άνδρες ο Γουβαϊλής Χρήστος της ομάδας Fifth Element από τα Γιάννενα με 2 ώρες 10 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα, ο Κοτόπουλος Θοδωρής της Vernon Endurance από την Καστοριά με 2.12.10 και ο Τραπέζας Δημήτρης του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς» με 2.21.02 και στις γυναίκες η Μάρτου Νικολέττα ανεξάρτητη δρομέας από τα Νάματα Κοζάνης με 3.12.36, η Γκόλα Αφροδίτη της Fifth Element από τα Γιάννενα με 3.53.03 και οι Παπαχαρισίου-Πάκα Ντίνα και Χατζηβασίλη Άσπα της Elassona Green Running Team από την Ελασσόνα που τερμάτισαν μαζί σε 4.10.50.

Στον Τσούρχλειο Δρόμο των 11 χιλιομέτρων πρώτευσαν στους άνδρες ο Ιωαννίδης Θεόδωρος του Συλλόγου Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας από την Πτολεμαΐδα με 1.04.04, δεύτερος ο Νεοφώτιστος Νικόλαος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης με 1.14.14 και τρίτος ο εκπληκτικός δεκάχρονος (!) Τζιλίνης Δημήτρης ανεξάρτητος αθλητής από τη Σιάτιστα με 1.14.56 ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Τσιφλίδου Κούλα ανεξάρτητη αθλήτρια από την Κοζάνη με 1.25.10, δεύτερη η Τόλη Θεοδώρα της Body Acting Gym από τη Φλώρινα με 1.28.31 και τρίτη η Ελευθεριάδου Αναστασία του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου με 1.31.25.

Η οργανωτική επιτροπή επιθυμεί κλείνοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι αψήφησαν τις δύσκολες για την εποχή καιρικές συνθήκες και μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στους αγώνες του Διημέρου και να ανανεώσει το ραντεβού μας για τον Μάϊο του 2013.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Δρόσος Βαγγέλης

Πηγή: Δελτίο Τύπου Διοργάνωσης
Φωτό: go-mrp.com


Ανακοίνωση οργανώτικης επιτροπής αγώνα

Η οργανωτική επιτροπή του Faethon Olympus Marathon είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι στον αγώνα εκτός απο πλούσια δώρα θα υπάρχουν και χρηματικά έπαθλα,πιο συγκεκριμένα
Άντρες Γυναίκες
1ος- 150 ευρώ 1η- 120 ευρώ
2ος- 120 ευρώ 2η- 100 ευρώ
3ος- 100 ευρώ 3η- 100 ευρώ

Επίσης θα δοθούν πολλά και πλούσια δώρα,αναμνηστικά του αγώνα ,μετάλλια σε όσους τερματίσουν, θα υπάρχει δωρεάν μέρος για κάμπινγκ καθώς και τιμές στα τοπικά ξενοδοχεία με 20% έκπτωση.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι οι ίδιοι οι αθλητές και η όσο καλύτερη παροχή υπηρεσιών και ευκολιών πρός τους ίδιους.

Αλλαγές στην διαδρομή του Ziria SkyRace λόγω χιονοκάλυψης!

Σήμερα, στις 24 Μαΐου το πρωί, σηματοδοτούσαμε κάτω από το διάσελο στα 2.160μ μέσα σε χιονοθύελλα!!! Επάνω από τα 1900μ είναι όλα ασπρισμένα, το τοπίο είναι μαγικό! Η παράταση του χειμώνα μέχρι σήμερα(!), κάνει το χωματόδρομο για το διάσελο και την κορυφή απροσπέλαστο από χιονούρες χαμηλά στο βουνό.

Ως εκ τούτου, ο πρώτος σταθμός μεταφέρεται στην είσοδο της Φαρμακίλας, στο 4οχλμ της διαδρομής. Το καταφύγιο θα λειτουργεί ως διπλός σταθμός, στο 10ο και 28ο χλμ της διαδρομής.(2ος -5ος σταθμός) Για λόγους ασφαλείας, η διαδρομή θα διαμορφωθεί όπως και την πρώτη χρονιά, χωρίς το ανέβασμα στην κορυφή, αλλά μόνο με πέρασμα από το διάσελο στα 2.160μ.

Ο καιρός είναι άστατος, με χαμηλές θερμοκρασίες στο χωριό και ακόμα περισσότερο ψηλότερα, αλλά με πανέμορφα χρώματα και πολύ νερό στη Φλαμπουρίτσα.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ!!!!

Ο καιρός και οι χιονούρες δυσκολεύουν το «Ράλλυ Ακρόπολις» μιας και δεν ήταν εφικτό να τοποθετηθούν αναμεταδότες στο βουνό για τις επικοινωνίες.

Φέτος θα φιλοξενήσουμε στη Ζήρεια και τρία μεγάλα ονόματα του ορεινού τρεξίματος, τη Ρωσίδα Ζάνα Βοκούεβα και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Skyrunning 2011 Luis Alberto Hernando, Νο2 στο Zegama την περασμένη Κυριακή, που μαζί με το Δημήτρη Θεοδωρακάκο θα θέσουν νέο ρεκόρ στη διαδρομή!

Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή 18.00 – 21.00 το Σάββατο, στην πλατεία της Γκούρας και την Κυριακή 7.00 – 8.00.

Η ενημέρωση θα γίνει στις 8.00 και η εκκίνηση στις 8.30!

Σας περιμένουμε με την καλύτερη διάθεση!!!
Αλέξης - Μίνα

Πηγή: Δελτίου Τύπου Διοργάνωσης

Ο 11ος Marathon Zegama-Aizkorri πέρασε στην Ιστορία


Ορεινό τρέξιμο Ο Zegama Alpine Marathon ακολουθεί μία διαδρομή ανάμεσα στο Aratz Massif και στο Sierra del Aizkorri, περιλαμβάνοντας τέσσερεις από τις ψηλότερες κορυφές στην αυτόνομη περιοχή των Βάσκων (Aratz – Aizkorri – Aketegi και Aitxuri). Από το χωριό Zegama, στα 296μ υψόμετρο, η διαδρομή ανεβαίνει στο πέρασμα Otzuarte (652μ) και συνεχίζει σε μονοπάτια εξαιρετικής ομορφιάς που εναλλάσσονται μέσα σε πυκνά δάση οξιάς, βραχώδη εδάφη αλλά και βοσκότοπους. Μία πολύ τεχνική διαδρομή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας η οποία για φέτος άνοιξε την αυλαία του Skyrunner World Series της ISF.

Η βροχόπτωση των τελευταίων τριών ημερών και οι χαμηλές θερμοκρασίες την ημέρα του αγώνα είχαν χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Kilian ο οποίος προτιμάει το κρύο και τις δύσκολες συνθήκες! Αυτός ήταν ο δεύτερο αγώνας του φέτος αφού μία εβδομάδα πριν έτρεξε στο Transvulcania όπου τερμάτισε τρίτος και εξαντλημένος από τη ζέστη!

Οι καλύτεροι αθλητές αγώνων βουνού από όλον τον κόσμο συναντήθηκαν φέτος σε αυτόν τον αγώνα. Ονόματα όπως του Kilian και της Oihana, των Dakota Jones, Max King, Tom Owens, Luis Alberto Hernando, Tòfol Castañer, Emelie Forsberg or Nuria Picas και πολλών ακόμη. Ανάμεσα τους και ο δικός μας Δημήτρης Θεοδωρακάκος ο οποίος μας είπε «Πάρα πολύ τεχνική διαδρομή αλλά πανέμορφη. Η λάσπη σε συνδυασμό με τις μεγάλες κλίσεις δε μου επέτρεπαν να τρέξω όπως μπορώ και σε πολλά κομμάτια του αγώνα προσπαθούσα απλώς να σταθώ όρθιος» Ο Δημήτρης τερμάτισε στην 20η θέση με χρόνο 4:28 και σίγουρα κέρδισε πολλές εμπειρίες από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Kilian μπήκε από την αρχή μπροστά αλλά ο Luis Alberto Hernando, τον πίεσε πάρα πολύ. Οι εναλλαγές της πρώτης θέσης μεταξύ τους ήταν συνεχείς. Μετά από το 30ο χλμ όμως ο νεαρός Ισπανός έδειξε την κλάση του, άλλαξε το ρυθμό και κατάφερε να κερδίσει με χρόνο 3:56:04, μόλις 1:50’’ αργότερα από το ρεκόρ διαδρομής. Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που κερδίζει τον αγώνα ενώ κατάφερε να πάρει 4’ διαφορά από τον Luis αποδεικνύοντας ότι ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον τις δυσκολίες της διαδρομής . Τρίτος ο Tom Owens 10’ πίσω από τον Kilian αλλά όπως είπε αν και οι συνθήκες αγώνα ήταν ιδανικές για αυτόν, λόγω ενός τραυματισμού που τον ενοχλούσε, δε μπόρεσε να πάει καλύτερα. Στις γυναίκες η επίσης Ισπανίδα και περσινή νικήτρια Oihana Kortazar δεν άφησε καμία να αμφισβητήσει την αξία της και με χρόνο 4:52:30 κέρδισε τον αγώνα. Δεύτερη η επίσης Ισπανίδα Nuria Picas η οποία πέρασε την Emilie Forsberg από τη Σουηδία λίγα χλμ πριν το τέλος με αποτέλεσμα να τερματίσουν με 30’’ διαφορά!

«Βροχή, λάσπη, η ζεστασιά του κόσμου από ένα ολόκληρο χωριό που ζητωκραυγάζει και οι χιλιάδες των θεατών να σε εμψυχώνουν στα πιο δύσκολα περάσματα πάνω στο βουνό ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Αυτό είναι το Zegama και όλα αυτά τον κάνουν από τους ομορφότερους αγώνες!»

Αυτά είναι τα λόγια ενός συμμετέχοντα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του για την περιγραφή ενός από τους πιο εμβληματικούς αγώνες της σειράς.

Χαρακτηριστικές δηλώσεις του Kilian μετά τον αγώνα:«Αυτός ο αγώνας σημαίνει πολλά για μένα. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και τη νίκη μου την αφιερώνω σε όλους που μου έδωσαν τόση υποστήριξη κατά τη διάρκεια του αγώνα»

«Αυτή η χρονιά το επίπεδο των αθλητών ήταν πολύ ψηλό. Ο Luis, ο οποίος ήξερα ότι είχε προετοιμαστεί πολύ καλά για τον συγκεκριμένο αγώνα, με πίεσε πάρα πολύ ειδικά στα ανηφορικά κομμάτια. Στην κορυφή Aizkorri όπου ήταν το πιο τεχνικό μέρος έκανα την επίθεση μου και μετά τα έδωσα όλα στο τελευταίο κατηφορικό κομμάτι»

«Η χρονιά μόλις ξεκίνησε για μένα αφού αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας μου για φέτος. Πλέον ετοιμάζομαι για τον επόμενο αφού για μένα κάθε αγώνας τελειώνει μόλις περάσω τη γραμμή του τερματισμού. Το αποτέλεσμα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αφού το να κερδίσω ή να χάσω δε με αλλάζει ως άνθρωπο»

Επόμενος αγώνας του Kilian το Western States 100Μ, στην Αμερική, στις 23 Ιουνίου.Πηγή: Salomon Hellas
Φωτό: DROZ PHOTO – DAMIEN ROSSO


Σηφάκης και Αλεξανδράκη νικητές στην Σαμαριά, δείτε τα αποτελέσματα


Ορεινό τρέξιμο Διεξήχθη την Κυριακή 20/5 ο αγώνας Samaria Run στο πασίγνωστο και πανέμορφο φαράγγι της Κρήτης. Νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Σηφάκης με 1.50.46, 2ος ο Ανδρέας Φωτάκης με 1.53.13 και 3ος ο Θανάσης Βογιατζάκης με 2.09.48. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ναταλί Αλεξανδράκη με 2.42.28. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα:

A/A ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΧΡΟΝΟΣ
1 . ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1.50.46
2 . ΦΩΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1.53.13
3 . ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2.09.48
4 . ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2.12.51
5 . ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2.16.02
6 . DOEKES MARTINUS 2.17.23
7 . ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.17.27
8 . ET.TABAI ABDELBASSATE 2.18.37
9 . ΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.19.01
10 . ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.21.18
11 . ΜΑΛΕΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 2.21.39
12 . ΦΕΡΕΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2.21.53
13 . ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2.23.42
14 . ΧΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2.24.20
15 . ΜΕΣΑΡΧΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.25.55
16 . ΜΠΕΝΣΑΛΑΜ ΜΩΧΑΜΕΤ 2.31.09
17 . ΑΛΕΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2.31.18
18 . ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.31.18
19 . ΤΣΙΑΠΡΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2.31.28
20 . ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΑΡΗΣ 2.33.46
21 . ΚΛΗΡΟΝΟΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.33.55
22 . ΣΤΑΘΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2.34.26
23 . ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 2.35.23
24 . ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2.36.14
25 . ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 2.37.36
26 . ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.37.58
27 . GAILLARD OLIVIER 2.39.00
28 . ΛΙΟΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2.39.24
29 . ΚΑΖΗΝΕΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 2.40.13
30 . ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2.41.37
31 . ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 2.42.03
32 . ΜΠΑΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2.42.18
33 . ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙ 2.42.28
34 . ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 2.42.32
35 . ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΣΟΥΖΑΝΑ 2.42.33
36 . ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2.43.47
37 . ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2.44.18
38 . ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 2.45.43
39 . ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 2.45.44
40 . ΚΟΡΜΑΣ ΗΛΙΑΣ 2.48.04
41 . HEIMO BAUER 2.48.49
42 . ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ 2.49.42
43 . ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2.53.05
44 . ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2.53.38
45 . ΜΟΥΡΙΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2.53.39
46 . DVORACEK JAROSLAV 2.53.42
47 . ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 2.55.43
48 . ΓΑΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 2.56.04
49 . ΔΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2.56.04
50 . ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 2.56.04
51 . ΣΙΩΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2.59.40
52 . SCHMITT INES 2.59.41
53 . ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 3.01.16
54 . ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 3.01.59
55 . ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 3.05.01
56 . ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3.06.25
57 . ΡΕΤΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3.07.20
58 . ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3.08.25
59 . ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.03
60 . ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3.09.04
61 . ΤΣΙΡΤΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3.12.58
62 . ΑΪΔΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3.13.07
63 . ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 3.13.07
64 . ΑΝΔΡΕΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3.13.28
65 . ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3.13.39
66 . ANDONOVA MILLA 3.15.42
67 . ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 3.16.03
68 . ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 3.20.05
69 . ΑΔΑΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3.20.05
70 . ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ 3.22.23
71 . ΜΠΑΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ 3.22.37
72 . ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3.24.36
73 . ΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3.24.36
74 . ΜΠΛΑΖΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3.25.47
75 . ΜΟΥΣΚΟΥΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 3.25.48
76 . ΚΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3.26.09
77 . ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3.26.24
78 . ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.27.02
79 . ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 3.28.48
80 . ΒΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 3.30.22
81 . ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3.34.50
82 . ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3.34.51
83 . ΒΑΪΔΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 3.34.51
84 . DESMOND OLIVER 3.39.00
85 . ΚΑΠΟΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3.40.08
86 . ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 3.41.08
87 . ΚΑΠΑΣΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 3.41.13
88 . ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 3.41.17
89 . ΒΙΓΛΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 3.42.26
90 . ΓΛΥΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 3.43.45
91 . ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ 3.46.19
92 . ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3.48.27
93 . ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3.49.55
94 . ΔΗΜΟΛΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3.49.59
95 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3.54.44
96 . ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 3.56.47
97 . ΦΥΝΤΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4.08.27
98 . ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 4.12.10
99 . ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 4.18.46
100 . ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ ΑΝΝΑ 4.19.31
101 . ΚΑΣΙΝΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ 4.19.32
102 . ΔΟΥΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 4.19.33
103 . ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 4.25.38
104 . ΚΕΡΔΕΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 4.30.37
105 . ΒΕΡΓΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 4.31.17
106 . ΜΠΟΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 4.32.55
107 . NDOKA ZEF 4.43.52
108 . VARGOVA JUDITA 4.47.09
109 . ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4.47.41
110 . ΛΕΝΤΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 4.54.59
111 . ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 5.00.19
112 . ΚΑΠΑΣΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 5.00.21
113 . RIEGLER RUDOLF 5.01.29
114 . ΚΟΓΧΥΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ 5.01.29
115 . ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 5.02.21
116 . ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 5.02.55
117 . ΓΑΡΕΦΑΛΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 5.03.28
118 . ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 5.03.28
119 . ΛΟΥΦΑΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 5.17.48
120 . ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ DNF
121 . ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ DNF
122 . NIKOLLA MARIAΝA DNF
123 . WELCH NEIL DNF
124 . ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΠΟΠΗ DNF
125 . ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ DNF
126 . ΚΟΝΖΕΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ DNF
127 . SINGLAIR BOB DNF
128 . ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ DNF
129 . ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ DNF
130 . ΣΠΥΡΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ DNF
131 . ΒΑΪΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ DNF
132 . ΧΑΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ DNF
133 . ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ DNF
134 . ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ DNF

Nova Sports

  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon
  • Faethon Olympus Marathon

Ostracon
Blackroll
Blackroll


irun

eod

dios

Copyright (C) 2011-2020 Faethon Olympus Marathon. All rights reserved.
Περιφέρεια Θεσσαλίας yiam Λευτέρης Χατζούλης Κτήμα Μπέλλου Γεωργιάδης Κώστας Μπέλλης
Ζήβης Γεώργιος & ΥΙΟΣ Σωτήρης Σούλιος Lo cafe Δίκτυο Περραιβία Nutrixxion monopolio
Dynafit OLYMPUS AROMA Baliotis Δημάτης Δήμος Ελασσόνας Ολύμπου Βότανα